7 medaljer vid årets andra Svenska Cup

Helgen den 23-24 mars avgjordes årets andra Svenska Cup deltävling i Örkelljunga.

Sacro ställde upp med sju hoppare, varav tre också var debutanter.

Resultatet blev makalösa 2 Guld, 1 silver och 4 brons vilket även innebar ett brons i lagtävlingen !!

Trampolin Klass 3 flickor, blev det fina 5:e och 6:e platser genom Alicia och Freja som avancerade efter att i kvalet lagt beslag på 8:e och 9:e reservplats , som med lite tur förvandlades till en finalplats.

Trampolin klass 3 pojkar hade vi tre debutanter, Jonas Axel och Gustav. I kvalet tog Gustav 8:e och sista finalplatsen, Jonas 9:a och reserv och Axel 14:e efter att tyvärr hoppat ur i sista övningen i obligan. I finalen hoppade Gustav så pass stabilt att han förbättrade sina poäng avsevärt jämfört med kvalet att det till och med ledde till en bronsplats, väldigt bra jobbat!

Trampolin klass 2 flickor Tävlade Wilma som fint och stabilt hoppade till sig både en final och tredjeplats.

Trampolin klass 2 pojkar Hugo som likt syrran tävlar i näst högsta klassen, avancerade en placering och slutade som 3:a i finalen

DMT flickor klass 2 Här hoppade Alicia och Freja lätt till sig finalplatser och i finalen var det Alicia som tog brons och Freja fjärde platsen.

DMT pojkar klass 2 Hugo gjorde stabila hopp som innebar en första plats både i kvalet och finalen. Jonas var även här snubblande nära med en reserv-finalplats och Gustav slutade 10:e.

Synkron klass 2 Flickor Här hade vi denna gång bara ett par men som skulle visa sig inte vara bara, Freja och Alicia avancerade sig även här efter att hamnat på fin tredjeplats i kvalet, hoppade de till sig ett fint silver i finalen.

Synkron klass 2 pojkar, Här deltog dels Hugo som hoppar med Liam från Uppsala och säkert tog hem guldet samt Axel och Gustav som tyvärr inte tog sig vidare till final denna gång.