Levo CUP och Hugo totalcupsegrare

Helgen 10-11 december var det dags för året sista Svenska cup där förväntningarna var höga och extra nervöst eftersom både Wilma och Hugo hade stor chans att ta hem totalcupen i trampolin klass 3. 

Från Sacro deltog Hugo, Wilma, Lucia och Alma. Alma och Hugo tog sig till final i både DMT klass 2 och trampolin kl 3 Hugo som ännu en gång höjt svårigheten i DMT hoppade stabilt i såväl DMT och trampolin där det blev två silvermedaljer. Alma hade inte dagens bästa förutsättningar med hälsan, men kämpade sig igenom vilket blev en fin 5:e och 6:e plats.

Wilma hade med sig två vinster från tidigare tävlingar, vilket räckte till ett totalcup silver i trampolin. Alma var ett hårstrå från att sluta total trea (om hon hade placerats sig en placering bättre på deltävlingen) Bland pojkarna klass 3 var det en rysare då flera låg på samma totalpoäng, men glädjande var Hugo ensam vinnare och ett brons i klass 2 DMT.