Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cupen VFTK 2021


Helgen 11-12 december avgjordes årets sista Svenska Cupen i Frölunda. Alla hopparna hade nya och svårare serier i både trampolin och DMT. De grymma hopparna satte på tävlingen serier de precis lyckets sätta på träning. Efter mycket kämpande gick Hugo till final i DMT klass 2 och Wilma till final i trampolin klass 3 flickor..

I trampolin kl 3 flickor hoppade Wilma till sig en fjärde plats både i tävlingen och i Svenska cupen totalt. Alma slutade på en fin sjundeplats i totala svenska cupen i samma klass. I DMT klass 2 pojkar hoppade Hugo till sig ett silver i tävlingen och en fjärdeplats totalt i svenska cupen. Dessutom knep Hugo ett brons totalt i Svenska Cupen klass 3 pojkar.

I denna sista deltävling var det 30 anmälda i flickor klass 3 och Sacros  placeringar blev Wilma 4:a, Lucia 9:a, Alicia 15:e och Alma på en 18:e plats efter att avbrutit sin första serie.

hugo
hugo-dmt2VFTK
hugo-total3
hugo-total3-2021
hugo-vf
VFTKcup2021SACRO är en sektion i Sjövalla Frisksportklubb och står för Sjövallas acrobater. Vi har grupper från nybörjare upp till elitnivå och håller från och med hösten 2021 till i vår nybyggda hall i Mölnlycke fabriker.

Anna i Flying

image

Postadress:
Sjövalla FK - Gymnastik
Finnsjövägen 12
43541 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: +4631884773
E-post: sacro.trampolin@gmai...