Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cupen UVGK 2021


Sex gymnaster deltog i Svenska Cupen i Upplands Väsby. Wilma, Saga, Alicia, Alma, Lucia och Hugo.

Samtliga hoppade fina stabila serier. Totalt fem finalplatser hoppades de till sig. Wilma och Alma till final i både flickor individuell trampolin kl 3 och Synkron kl 1. Även Hugo gick till final i två klasser, pojkar trampolin kl 3 och DMT kl 2. 

I finalen trampolin kl 3 hoppade Wilma hem ett silver. Alma tog en 4:e placering i samma klass. Hugo en 4:e placering i DMT och 5:e plats i trampolin kl 3. I synkron låg tjejerna på en andra plats efter utslaget efter att ha hoppat igenom båda sina serier i god synkronitet. Vilket var ett dilemma för många av de mer rutinerade. Finalserien avbröt de tyvärr halvvägs in av ett olyckligt näsblod och placerade sig slutligen som 6:a. Även Saga, Alicia och Lucia hoppade fina stabila serier och placerade sig på 8:e, 12:e resp 17:e plats i flickor klass 3. Några av tjejerna var också anmälda för första gången i DMT, där blev det tyvärr ingen finalplats, Lucia var den som gjorde bäst ifrån sig och hamnade på en fin 9:e plats tätt följt av Alicia, Alma och Wilma.

UV-1
uv-2
UV-3
UV-4-2
UV-5
UV-6-2
UV-7
UV-8
uv-9
UVCUP
UVfialister
UVgrupp
uvspexSACRO är en sektion i Sjövalla Frisksportklubb och står för Sjövallas acrobater. Vi har grupper från nybörjare upp till elitnivå och håller från och med hösten 2021 till i vår nybyggda hall i Mölnlycke fabriker.

Anna i Flying

image

Postadress:
Sjövalla FK - Gymnastik
Finnsjövägen 12
43541 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: +4631884773
E-post: sacro.trampolin@gmai...